του Jan van Rijckenborgh και της Catharose de Petri

Οι πλανήτες μυστηρίων Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ωθούν τον άνθρωπο σε έναν απόλυτο ανασχεδιασμό. Με σωστή επιλογή, σωστή στάση ζωής και σωστή πράξη, ο άνθρωπος μπορεί να πραγματοποιήσει το μεγάλο έργο

του Jan van Rijckenborgh και της Catharose de Petri

Οι μυστηριακοί πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ωθούν τον άνθρωπο σε μια απόλυτη αλλαγή. Με σωστή επιλογή, σωστή στάση ζωής και σωστή πράξη, ο άνθρωπος μπορεί να πραγματοποιήσει το μεγάλο έργο ανανέωσης της εποχής του Υδροχόου.
Στην εποχή μας, όλη η ανθρωπότητα επηρεάζεται όλο και περισσότερο από τρεις μυστηριακούς πλανήτες: τον Ουρανό, τον ανανεωτή της καρδιάς, τον Ποσειδώνα, τον ανανεωτή της κεφαλής και τον Πλούτωνα τον τελικό ανανεωτή.
Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας οδηγούν τον άνθρωπο “σε αυτά που πρέπει να συμβούν σύντομα”, ενώ ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την ισχυρή επιρροή, τον λαμπαδηδρόμο, που ρίχνει την δάδα σε ό,τι είναι ξεπερασμένο και σάπιο. Ο ίδιος ο άνθρωπος πρέπει να επιλέξει πώς θα αντιδράσει σε αυτούς τους τρεις πλανήτες: με αρνητικό τρόπο, απωθώντας, ή με θετικό τρόπο, αποδεχόμενος.
Οι συγγραφείς αναδεικνύουν πως με σωστή επιλογή, στάση ζωής και πράξη, το μεγάλο έργο αναδημιουργίας της εποχής του Υδροχόου μπορεί να οδηγηθεί σε αίσιο πέρας.

Προτεινόμενα άρθρα