ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΓΚΡΑΑΛ

ύπο μετάφραση
ύπο μετάφραση

του Antonin Gadal

Ο Antonin Gadal, γνωστός ως ο τελευταίος πατριάρχης της Αδελφότητας των Καθαρών, αλλά και ως φύλακας των αρχαίων Ιερών του Ussat-Ornolac, με αυτό το μικρό βιβλίο δεν έγραψε μια νηφάλια πραγματεία για την εποχή των Καθαρών στη νότια Γαλλία. Επίσης, δεν στόχευε να κατηγορήσει τους εμπνευστές των σταυροφοριών κατά αυτών των Καθαρών, βαθιά πνευματικών ανθρώπων του ευρωπαϊκού Μεσαίωνα.
Πιο πολύ περιγράφει σε μια λεπτή διήγηση τη μυητική ατραπό ενός νεαρού άνδρα, που ακολουθεί τους αδελφούς και τις αδελφές της Αδελφότητας και καθοδηγείται από αυτούς στην ανάπτυξη της ψυχής. Στα έως σήμερα μυστηριώδη τοπία των σπηλαίων του Sabartez, ο Ματθαίος ακολουθεί ταπεινά τη διαδρομή στα βάθη του όντος του, προκειμένου να αναλάβει το πραγματικά νήμα του πεπρωμένου του και να το ακολουθήσει.

Συναφή θέματα

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

του Antonin Gadal

Η βαθιά σχέση του Ροδόσταυρου με τους Καθαρούς και κυρίως με τον Antonin Gadal ως τελευταίο πατριάρχη αποδεικνύεται σε αυτό το βιβλίο από διάφορους συγγραφείς, σε ορισμένες περιπτώσεις με πολύ προσωπικό τρόπο. Περιλαμβάνονται

περισσότερα για "Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤ ..."

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ

του Antonin Gadal

Αυτό το βιβλίο είναι μια μαρτυρία της πιο αγνής χριστιανικής ύπαρξης, των Καθαρών. Δείχνει πώς “Γκράαλ, Καθαροί και Ροδόσταυροι” σχημάτισαν μια τριπλή ενότητα φωτός με κοινότητες σε όλη την Ευρώπη.

περισσότερα για "Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡ ..."