ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

ύπο μετάφραση
ύπο μετάφραση

του Antonin Gadal

Η βαθιά σχέση του Ροδόσταυρου με τους Καθαρούς και κυρίως με τον Antonin Gadal ως τελευταίο πατριάρχη αποδεικνύεται σε αυτό το βιβλίο από διάφορους συγγραφείς, σε ορισμένες περιπτώσεις με πολύ προσωπικό τρόπο. Περιλαμβάνονται αναμνήσεις, ομιλίες από τον Jan van Rijckenborgh και τον Antonin Gadal προς τα μέλη της Σχολής του Χρυσού Ροδόσταυρου της δεκαετίας του ‘50, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός κειμένων από το κληροδότημα του Gadal για τους Καθαρούς και το γνωστικό-εσωτερικό συμβολισμό.

Από το περιεχόμενο: Πρόλογος – Η μεταβίβαση της πνευματικής κληρονομιάς – Η κληρονομιά του Αγίου Γκράαλ – Το μνημείο του «Γκαλαάντ» – Η νεαρή Γνώση – Sabarthez, Custos Summorum – Το Άλφα και το Ωμέγα – Η υψηλή Γνώση της αληθινής ζωής – Η Συμπαντική Γνώση – Συμπεράσματα.

Συναφή θέματα

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΓΚΡΑΑΛ

του Antonin Gadal

Ο Antonin Gadal, γνωστός ως ο τελευταίος πατριάρχης της Αδελφότητας των Καθαρών, αλλά και ως φύλακας των αρχαίων Ιερών του Ussat-Ornolac, με αυτό το μικρό βιβλίο δεν έγραψε μια νηφάλια πραγματεία για την εποχή των Καθαρών στη νότια Γαλλία.

περισσότερα για "ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ..."