ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
warning: Illegal offset type in /var/www/de.rosenkreuz.live/sites/gr/themes/rosenkreuz/includes/template.images.inc on line 33.

ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ LECTORIUM ROSICRUCIANUM

Τι σημαίνει να είσαι μαθητής ή μέλος του Lectorium Rosicrucianum; Η βάση είναι η εσωτερική εμπειρία, ότι εκτός από την συνηθισμένη ζωή στον υλικό κόσμο που γνωρίζουμε, υπάρχει ένας εντελώς άλλος, πνευματικός προορισμός του ανθρώπου. .

Να είσαι μαθητής ή μέλος της Σχολής σημαίνει να βιώνεις τον εσωτερικό πόθο της ψυχής για το φως του Πνεύματος. Αυτός ο πόθος δημιουργεί μια προοπτική που γίνεται καθοριστική για τον προσανατολισμό μας, και τις προσωπικές μας αξίες και προτεραιότητες

Μια προσωπική απόφαση

Πως θα αντιδράσουμε σε αυτήν την προοπτική – εάν δηλαδή την ακολουθήσουμε δυναμικά ή εάν προτιμούμε να μην δεσμευτούμε – αυτό παραμένει μια καθαρά προσωπική απόφαση. Για αυτό στην Σχολή υπάρχουν δύο είδη μελών. Εάν κάποιος, μετά από μια φάση προσανατολισμού μέσω δημοσίων δραστηριοτήτων, αποφασίσει να προσχωρήσει στη Σχολή, μπορεί να γίνει ενεργός μαθητής ή να μείνει απλό μέλος. Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι το 18ο έτος.

Η ιδιότητα του μέλους σημαίνει έναν ελεύθερο σύνδεσμο με την Σχολή, χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις εκτός από μια μικρή μηνιαία εισφορά. Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις και πνευματικές δραστηριότητες της Σχολής.

Συναφή θέματα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στα κέντρα και στους χώρους συνάντησης της Διεθνούς Σχολής του Χρυσού Ροδόσταυρου μαθητές και μέλη της Σχολής έχουν τακτικές συναντήσεις προκειμένου να εργαστούν ομαδικά στα διάφορα θέματα και επίπεδα.

περισσότερα για "ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑ ..."

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ

Ποιες είναι οι ρίζες των Ροδόσταυρων και ποιος ήταν ο Χριστιανός Ροδόσταυρος; Η Συμπαντική Διδασκαλία των Ροδόσταυρων έχει πανάρχαιες πηγές. Στις αρχές του 17ου Αιώνα, ο όρος «Ροδόσταυρος» έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τα αποκαλούμενα «κλασικά γραπτά» των

περισσότερα για "ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥ ..."

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ LECTORIUM ROSICRUCIANUM

Kάθε άνθρωπος γεννιέται με μια δεδομένη εσωτερική αποστολή σε αυτό τον κόσμο. Η εργασία νεολαίας της Σχολής προσπαθεί να διατηρήσει την καρδιά των παιδιών ανοιχτή για αυτή την αποστολή, ώστε να την κατανοήσουν υπεύθυνα και να επιλέξουν αργότερα ως ενήλικες ελεύθερα

περισσότερα για "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ LE ..."